Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valilik, Tunceli-Erzincan yolunun ulaşıma kapatıldığını duyurdu

Tunceli Valiliği, PKK'lı teröristlerin yaktığı araçlar ve yola koyduğu bomba düzenekleri nedeniyle 4 gündür açılamayan Tunceli-Erzincan karayolunun ulaşıma kapatıldığını açıkladı. Valilik dün akşam saatlerinde de artan olaylar nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli Valiliği, PKK'lı teröristlerin yaktığı araçlar ve yola koyduğu bomba düzenekleri nedeniyle 4 gündür açılamayan Tunceli-Erzincan karayolunun ulaşıma kapatıldığını açıkladı. Valilik dün akşam saatlerinde de artan olaylar nedeniyle 'Özel Güvenlik Bölgesi' kararı aldığını duyurmuştu.

Konu ile ilgili Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Tunceli–Erzincan karayolu terörist unsurların vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelik tehditlerini önlemek amacıyla ulaşıma kapatılmıştır. Yolun açılması ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir.”

Tunceli Valiliği, son günlerde artan olaylar nedeniyle 'Özel Güvenlik Bölgesi' kararı aldığını duyurdu. Özel Güvenlik Bölgesi kapsamına alınan 14 bölgeye vatandaşların girişlerinin yasaklandığı açıklanmıştı. Bu kararın alınmasındaki nedenin Tunceli-Erzincan karayolunda araçların yakılması ve konulan bombalı düzenek sebebiyle yolun 4 gündür açılamaması olduğu tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.