Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali ve eşinden 'Askıda Ekmek' uygulamasına destek

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ihtiyaç sahibi ailelerin ücretsiz ekmek alabilmeleri için bazı fırınlarda başlatılan, 'Askıda Ekmek' uygulamasına katkıda bulundu. Vali Ahmet Altıparmak, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından eşi Özden...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali ve eşinden 'Askıda Ekmek' uygulamasına destek
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ihtiyaç sahibi ailelerin ücretsiz ekmek alabilmeleri için bazı fırınlarda başlatılan, 'Askıda Ekmek' uygulamasına katkıda bulundu.

Vali Ahmet Altıparmak, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından eşi Özden Altıparmak ile Yakutiye ilçesi Yoncalık semtindeki bir fırını ziyaret etti. Vali, 'Askıda Ekmek' uygulamasını yaklaşık 4 yıldır sürdüren fırın sahibi Sedat Vanlıoğlu'dan uygulama hakkında bilgi aldı. Vali Altıparmak, hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerinin birbirini görmeden ve rencide edilmeden yürütülen hayır işinin Erzurum’da yaygın olarak devam ettirilmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Altıparmak, ekonomik durumu iyi olan vatandaşların askıda ekmek uygulamasına destekte bulunmalarını istedi. Vali ve eşi daha sonra askıda ekmek uygulamasına katkıda bulunduktan sonra fırından ayrıldı.

ASKIDA EKMEK UYGULAMASI NASIL İŞLİYOR?

İhtiyaç sahiplerine utandırmadan yardım yapmak için 'Askıda Ekmek' uygulaması hayata geçirildi. Ekmek almak için fırına gelen maddi durumu iyi olanlar, fazladan ekmek parası verip, bunların fakir vatandaşa ulaştırılmasını istiyor. Böylece hayırseverler ihtiyaç sahibini görmeden, ihtiyaç sahipleri ise rencide olmadan günlük ekmek ihtiyacını karşılıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.