Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Savaş: 28 işçiden biri hayatını kaybetti

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında çıkan yangında 28 işçiden birinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Vali Savaş, 27 işçinin, Soma ve Akhisar'daki devlet hastanelerinde tedavi altında tutulduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2013 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2013 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Savaş: 28 işçiden biri hayatını kaybetti
Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında çıkan yangında 28 işçiden birinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Vali Savaş, 27 işçinin, Soma ve Akhisar'daki devlet hastanelerinde tedavi altında tutulduğunu söyledi.

Vali Abdurrahman Savaş, Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Darkale köyündeki özel bir maden ocağında çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı. Vali Savaş, "Sabah saat 06.20 sıralarında Darkale köyü yakınlarındaki maden ocağında elektrik kablolardan dolayı yangın çıktı. Dumandan etkilenen 28 işçimiz madenden çıkartılarak hastanelere yönlendirilmiştir. 28 işçiden en son çıkarılan Yunus Güçlü (35) isimli işçimiz hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 27 işçimiz ise Soma ve Akhisar Devlet hastanelerinde tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.