Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Aydın: Engellilerin yaşamını kolaylaştırmamız lazım

Siirt Valisi Ahmet Aydın, "Engelli vatandaşların hayatın her alanında, kimseye muhtaç olmadan, hayatlarını sürdürebilmeleri en temel insan hakkıdır." dedi.    Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Aydın: Engellilerin yaşamını kolaylaştırmamız lazım
Siirt Valisi Ahmet Aydın, "Engelli vatandaşların hayatın her alanında, kimseye muhtaç olmadan, hayatlarını sürdürebilmeleri en temel insan hakkıdır." dedi.

    Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için gerekli çalışmalar yaptıklarını belirten Vali Aydın, " Devletimiz ve hükümetimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarının kolaylaştırılması ve iyileştirilmesi yönünde son yıllarda çok önemli yasal düzenlemeler yapmıştır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözüm noktasında, devletimizin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızı da çok önemli sorumluluklar ve görevler düşmektedir. Çeşitli zorluk ve engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmek için ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımıza her fırsatta sahip çıkarak, eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz. Bu davranış, hem dini inancımızın hem de milli kültürümüzün bir gereğidir." dedi.

    Siirt Valisi Ahmet Aydın, "Türkiye'de en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, kendilerine mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.