Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üzerinde 3 kilo uyuşturucu ile yakalandı! Bakın kimin kızı çıktı...

Edirne’de Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapmak isteyen Bulgar uyruklu 23 yaşındaki Desislava I.’nın montunun içerisine gizlenmiş 3 kilo esrar ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üzerinde 3 kilo uyuşturucu ile yakalandı! Bakın kimin kızı çıktı...
Bulgaristan’da İlçe Emniyet Müdürü olan Miroslava I.’nın kızı olduğu ortaya çıkan Desislava I. ve giriş yaptıkları otomobili kullanan 30 yaşındaki Ahmet K. tutuklandı. Otomobilde yolcu olarak bulunan Desislava I.’nın 19 yaşındaki kız kardeşi Zornitsa I. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bulgaristan’ın Sofya kentinden yola çıkan Ahmet K.’nın kullandığı otomobil, dün sabah Türkiye’ye giriş yapmak için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı’na geldi. Gümrük işlemlerinin ardından şüphe üzerine otomobilin sürücüsü Ahmet K., yolcu olarak bulunan Desislava I. ve kız kardeşi Zornitsa I.’nın üzerine arandı. Bulgaristan’da Hukuk Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Desislava I.’nın montuna gizlenmiş 3 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2’si Bulgar uyruklu 3 şüpheli işlemlerinin ardından dün akşam Edirne Adliyesi’ne sevk edildi.

İKİSİ TUTUKLANDI

Savcılık sorgularında uyuşturucunun kendilerine ait olduğunu itiraf eden Desislava I. ve otomobilin sürücüsü Ahmet K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kız kardeş Zornitsa I. ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BABASI POLİS MÜDÜRÜ ÇIKTI

Üzerinde uyuşturucu ile yakalanan Desislava I.’nın babası Miroslava I.’nın Bulgaristan’daki bir ilçenin Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Kızlarının gözaltına alındığını duyarak Edirne’ye gelen baba Miroslava I., kızının uyuşturucu ile yakalandığını öğrenince şaşkına döndü. Adliyede, "Şimdi ben Bulgaristan’a nasıl döneceğim, kızım nasıl uyuşturucu ile yakalanır?" diyerek gözyaşı döktü. Elleri kelepçeli olarak adliyeden çıkarılan kızını araca kadar yalnız bırakmayan baba Miroslava I., adli kontrolle serbest bırakılan diğer kızı Zornitsa I. ile birlikte adliyeden ayrıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.