Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucudan ölüm iddiası

İzmir’in Gaziemir ilçesinde ABD'den geldiği öğrenilen bir çocuk babası Yalçın Göçmen (34) evde ölü bulundu. Göçmen’in aşırı dozda uyuşturucu kullandığı için öldüğü ileri sürüldü.Olay, Gaziemir Abdülhamit Yavuz Caddesi'ndeki...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uyuşturucudan ölüm iddiası
İzmir’in Gaziemir ilçesinde ABD'den geldiği öğrenilen bir çocuk babası Yalçın Göçmen (34) evde ölü bulundu. Göçmen’in aşırı dozda uyuşturucu kullandığı için öldüğü ileri sürüldü.

Olay, Gaziemir Abdülhamit Yavuz Caddesi'ndeki evde meydana geldi. Yalçın Göçmen'den uzun süre haber alamayan yakınları, evine gitti. Yedek anahtarla eve giren yakınları, Göçmen'i yerde hareketsiz yatarken buldu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde Göçmen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin yaptığı incelemede, Göçmen'in kolunda şırınga bulundu.

Yaşadığı ABD'den kısa süre önce İzmir'e alçı tavan mesleğiyle ilgili araştırma yapmak için geldiği öğrenilen bir çocuk babası Yalçın Göçmen’in aşırı dozda uyuşturucu kullanımı nedeniyle öldüğü tahmin ediliyor. Göçmen'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.