Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu satıcılarına 400 polisle şafak operasyonu: 13 gözaltı

Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik 400 polisle şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonda 13 kişi göz altına alındı. Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uyuşturucu satıcılarına 400 polisle şafak operasyonu: 13 gözaltı
Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik 400 polisle şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonda 13 kişi göz altına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Demirtaş, Alsancak, Siteler, Turunçlu gibi kenar mahallelerdeki ara sokaklarda uyuşturucu satan çete üyelerini yakalamak için operasyonlar düzenledi. Özel harekat, asayiş ve çevik kuvvet ekiplerinin de destek verdiği ve 'Huzur Operasyonuna' 400 polis katıldı. Ekipler daha önceden belirlenen 50 adrese tek tek girdi.Uyuşturucu satıcıları polisin 'kapıyı aç’ sesi ile neye uğradığını şaşırdı. Polisler açılmayan kapıları koçbaşı denilen balyozla kırdı.

Çevik kuvvet ekipleri ise sokak başlarında tedbir alarak arkadaşlarına destek verdi. Operasyon sonucu 13 kişi gözaltına alınırken 5 ruhsatsız tabanca ile bol miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınanlar Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Öte yandan 30 Eylülde Demirtaş Mahallesi 77081 Sokak üzerinde meydana gelen olayda uyuşturucu satıcısı oldukları ileri sürülen iki grup silahlı kavga etmiş, kuruyemiş satışı yapan Abdulvahap Gültekin seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu katil zanlısı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki B.S.'yi yakalamış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.