Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucu partisine baskın! O da kurtarıldı!

Burdur'da bir evde bir kişinin zorla tutulduğu yönündeki ihbar üzerine baskın yapan polis ekipleri, 5’i erkek 9 kişiyi uyuşturucu kullanırken suçüstü yakaladı. Ekipler, evde rehin tutulduğu iddia edilen E.Ö.’yü de kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uyuşturucu partisine baskın! O da kurtarıldı!
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kışla Mahallesi Güner Sokak’taki evde, bir kişinin zorla tutulduğu ihbarı üzerine dün saat 15.30 sıralarında baskın yaptı. Operasyonda, evdeki şüpheliler bir odada esrar maddesi kullanırken yakalandı.

Burdur'da polis uyuşturucu partisini bastı
Aramada uyuşturucu madde kullanmakta kullanılan 3 özel aparat, 1,9 gram eroin, 1,8 gram esrar, hassas terazi ele geçirildi. Ekipler, evde uyuşturucu kullanan İ.Ç., A.C., S.Ç., K.A., C.E., F.E.G., ile evin önündeki otomobilde oturan M.Ö., T.U. ve R.U.’yu gözaltına aldı. Üst aramaları yapılan şüphelilerden İ.Ç.’nin de üzerine uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca evde ve otomobildeki aramada ise bir pompalı tüfek ve av tüfeği ele geçirildi.

Burdur'da polis uyuşturucu partisini bastı
Baskında, evde zorla alıkonulduğu iddia edilen E.Ö. de kurtarıldı. Şüphelilerden İ.Ç. ve A.C.’nin E.Ö.’yü darp ederek üzerindeki para ve cep telefonunu gasp ettikleri belirlendi. Şüphelilerden S.Ç.’nin ise cezaevi firarisi olduğu ve dolandırıcılık suçlarından arandığı tespit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.