Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uykusu ağır olan genç, balkondan girilerek uyandırıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evde uyuyakalan ve kapıyı arkadan kilitleyen genci uyandıramayan anne ve babası, polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, genci uyandırmak için uzun süre kapıyı çaldı. Başarılı...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2015 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2015 01:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uykusu ağır olan genç, balkondan girilerek uyandırıldı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evde uyuyakalan ve kapıyı arkadan kilitleyen genci uyandıramayan anne ve babası, polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, genci uyandırmak için uzun süre kapıyı çaldı. Başarılı olamayan ekipler, 4. kattaki eve itfaiye merdiveni yardımıyla balkondan girerek, genci uyandırdı.

Olay, Ereğli'ye bağlı Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi Kültür Apartmanı'nda meydana geldi. Babası ve annesi market alışverişine giden 17 yaşındaki U. U, kapıyı arkadan kilitledikten sonra uyuyakaldı. Baba Ercan U., eşi ile birlikte marketten döndükten sonra eve girmeye çalıştı. Arkadan kilitlenen kapıyı açamayan baba, oğlunu kaldırmak için kapıyı ve zili çalmaya başladı. Oğlunun uyanmaması üzerine polis ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, uzun süre kapıyı çalarak genci uyandırmak istedi. Bunda başarılı olamayınca bir itfaiye eri ile bir polis memuru, itfaiye merdiveni yardımıyla 4 kata çıkarak eve balkondan girdi. Genci uyandıran polisler, baba Ercan U. ile birlikte binadan ayrıldı.

Baba Ercan U., gazetecilere yaptığı açıklamada, "Uyuyakalmış. Sabah erken kalkmıştı 5'te. Gece bilgisayara takılmış. Markete gittik biz. Beni aradı saat sekizde. Biz eve geldik. Bize 'Erken gelin ben uyuyorum' demek mi istedi... Bir de anahtarı dalgınlıkla arkadan kilitlemiş. Bizde anahtar var, ama kendi anahtarımızla eve giremiyoruz" diye konuştu.

Ekipler, hazırlanan tutanakların ardından olay yerinden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.