Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üvey babanın öldürdüğü ikizler anneleriyle birlikte defnedildi

İstanbul Esenler’de cinnet getirdikten sonra ikinci eşi tarafından vurularak öldürülen anne ve ikiz kızları, Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi. İki kız kardeşin tabutuna duvak konulurken, ikizlerin 19 yaşındaki ağabeyi...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üvey babanın öldürdüğü ikizler anneleriyle birlikte defnedildi
İstanbul Esenler’de cinnet getirdikten sonra ikinci eşi tarafından vurularak öldürülen anne ve ikiz kızları, Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi. İki kız kardeşin tabutuna duvak konulurken, ikizlerin 19 yaşındaki ağabeyi Eray Çapan’ın ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü.

Olay, geçtiğimiz gün İstanbul’un Esenler ilçesindeki Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Uzun zamandır tartışmaların yaşandığı iddia edilen evde, üvey baba Erol Ayaz, eşi Melek Çapan (45) ile onun ikiz kızları Eda ve Seda Çapan’ı (17) silahıyla vurarak öldürdü. Ayaz, daha sonra da silahı kendisine doğrultarak intihar ederek yaşamına son verdi. Olayın ardından, anne Melek Çapan ile kızları Eda ve Seda Çapan’ın cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsilerinin ardından kara yoluyla Gaziantep’e gönderildi. İki kız kardeşin tabutuna duvak konulurken, yakınları cami avlusunda sinir krizleri geçirdi. Gözyaşları içerisinde tabutlara sarılan ve gözyaşı döken Çapan ailesini, yakınları teselli etmeye çalıştı. İkizlerin 19 yaşındaki ağabeyi Eray Çapan’ın ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü. Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde cuma namazının kılınmasının ardından 3 cenaze, asri mezarlıkta yan yana defnedildi.

Yaşanan olayın şokunu atlatmaya çalıştığı gözlenen amca Sait Çapan, yaşanan üzücü hadiseyi şöyle özetledi: “Benim kardeşim 2006 yılında kanser hastalığından vefat etti. Melek Çapan da 7 ay önce dini nikahla birisi ile evlendi. Komşuların deyişine göre son günlerde aralarında tartışma varmış. Son gece de adam cinnet getirmiş. Oğlunun hatırası için annenin cenazesini de getirdik. Oğlu burada yalnız yaşıyordu. İstanbul’da bir hafta kalıp geri dönmüştü.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.