Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak’ta "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında ödüller verildi

Uşak'ta, 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenlendi. Programda ayrıca, Peygamber Yolu Derneği ile Uşak Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor"...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 01:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 01:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak’ta "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında ödüller verildi
Uşak'ta, 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenlendi. Programda ayrıca, Peygamber Yolu Derneği ile Uşak Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında dereceye girenler de ödüllendirildi.

Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde; sunuculuğunu Samanyolu TV’nin sevilen siması Reha Yeprem’in yaptığı maneviyat yüklü bir program gerçekleştirildi. Etkinlikte, "Herkes O'nu Okuyor" yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi.

Uşak Can Palas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa yoğun katılım oldu. Programda konuşan Bahar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Önal, "‘Kaybedeni Olmayan Yarışma’ sloganı ile geçtiğimiz yıl başlayan ve bu yıl aynı heyecanla devam eden güzellikler takvimini, ödül töreni ile sonlandırmış oluyoruz. Peygamber Efendimiz'i daha yakından tanımayı hedefleyen bu organizasyon vesilesiyle Türkiye geneli 3 milyon 200 bin kişi, Uşak ilimizde ise 8 bin 550 kişi Peygamber Efendimiz'in hayatını okudu. O’nu konuştu, O’nu dinledi ve O’nu daha yakından tanıma bahtiyarlığına erdi. Şüphesiz O’nu hayatımıza 'hay' kılmak, günlük meşgalelerin değiştirdiği hayat pusulamızı bir kere daha O’na göre ayarlamak, organizasyonun asıl hedefi ve yarışmacılarımızın da en büyük ödülü idi." şeklinde konuştu.

Uşak’ta 4 kişinin umre kazandığını belirten Önal, "Uşak’ta 4 kişi umre olmak üzere yüzlerce kardeşimiz çok farklı ödüller kazandı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de umre ödülünü kazananlarla birlikte bu ziyaretimizi mayıs ayında gerçekleştirecek, gidemeyenlerin selamını bu yıl da Efendimiz'e arz etme imkanı bulacağız." dedi.

Sınavlar sonucunda ilkokul ve ortaokul salon sınavı birincileri; Ahsen Şahin, Furkan Tok, Uguralp Öngel, Furkan Unal, Zeynep Börekçi, Ali Özarslan, Zeynep Orman, Ahmet Yılmaz, Furkan Sanlı IPAD ödülünü aldı. İnternet üzerinden sınava girip birinci olanlardan Zehra Sevici, M.Yasin Sumter, Mehmet Demir ise tablet ile ödüllendirildi.

Bu sene umre kazananlar ise Fatma Nur Kurnaz, Ayşenur Öztürk, Necmiye Demir, Aysel Ertürk oldu.

Gecede sponsorlara plaket verilirken, gecenin en anlamlı vefa ödülü ise Halil Sezasi Postacı'ya verildi.

"Herkes O'nu Okuyor" ödül törenine katılan sanatçı Reha Yeprem'in okuduğu şiirlerle, Peygamber Efendimiz (sas) bir kez daha yad edildi. Hz. Muhammed'in (sas) çileli hayatını şiirsel üslubuyla anlatan Reha Yeprem, anlattığı anektodlarla dinleyicileri hayalen Asr-ı Saddet'e götürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.