Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü ressamlardan sergi

Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ressamlar Çalıştayı tabloları sanatseverlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü ressamlardan sergi
Bursa Haber - Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ressamlar Çalıştayı tabloları sanatseverlerle buluştu. Serginin açılış konuşmasını yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, basını kamuoyunda saygın yapan paydaşların en önemlisinin sanat ve sanatçılar olduğunu belirtti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslarası Ressamlar Çalıştayı’nda yapılan tablolar Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde sergilenmeye başladı. Serginin açılışı ekseninde verilen kokteylde, çalıştaya katılan Azeri sanatçılar Teymur Ağalıoğlu ve Nevai Metin ile Yaşar Çallı, H.Derya Saatçıoğlu, Kayhan Aybatlı, Çoban Ressam Süleyman Şahin, Çiğdem Çallı, Şekip Oğuz, Nesrin Ercan, Mehmet Halis Bozkurt, Birsen Küpeli Kara, Nur Gökbulut, Hüseyin Sartaş, Feza Yıldırım, Hüsna Dişbudak ve Lale Avcıdırlar’a şükran belgesi verildi.

11 Ekime kadar sanatseverlerin izleyebileceği serginin açılışında konuşan Cemiyet Başkanı Nazmi Bilgin şunları söyledi:

“İki yıl önce hocam Yaşar Çallı ve Arif Bigeç böyle bir çalıştay konusunda desteğimizi istedi. Sonuna kadar destekledik ve ikinci sergimizi açtık. Ulu Önder Atatürk, sanatı medeniyete giden merdivenlerin en önemli basamağı olarak değerlendiriyor hatta hepinizin de bildiği gibi şahdamarı olarak görüyor. İnadına sanata saygı ve inadına sanata destek diyorum. Yurt içi ve yurtdışından gelen 16 ünlü ressam konuğumuz oldu. Özgürce birbirinden seçkin eserler verdiler. Tablolarını gördüğünüz ressamlar ülke çapında kendini kanıtlamış sanatçılardır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.