Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü oyuncudan haber var!

Ünlü oyuncu Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yeni bir açıklama yapıldı. Binicilik eğitimi sırasında attan düşerek yaralanan ünlü oyuncu Çağdaş Onur Öztürk ameliyat oldu. 6 saat süren uzun bir operasyon geçiren Öztürk'ün vücudundaki kırıklar yerlerine oturtularak plak vidalarla sabitlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü oyuncudan haber var!
 Acıbadem Hastanesi'nden Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumuyla ilgili son bilgiler paylaştıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"Binicilik çalışmaları sırasında attan düşerek yaralanan ve 9 Eylül 2016, Cuma günü Acıbadem Maslak Hastanesi’ne getirilen oyuncu Çağdaş Onur Öztürk ameliyat oldu. 6 saat süren operasyon başarılı geçti.

Acıbadem Maslak Hastanesi’ne getirildiğinde elmacık kemiği, kol kemiği ve el bilek kemiğinde kırıklar saptanan sanatçı, dün öğleden sonra kırıkları için ameliyata alındı. Ünlü oyuncunun 6 saat süren ameliyatını Acıbadem Maslak Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı / Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Metin Uzun gerçekleştirdi.

Operasyon hakkında bilgi veren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar; sol taraf yüz kemiklerinde (zigoma) kırıklar olan Öztürk’ün kırıkları yerine oturtulduktan sonra plak ve vida ile tespit yapıldığını söyledi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Dr. Metin Uzun ise “Oyuncunun omuz (Humerus) ve el bileğinde (Radius) kırıkları vardı. Kırıklar yerlerine oturtularak, plak vidalarla sabitlendi” dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren uzmanlar, operasyonun başarılı geçtiğini ve hayati riski bulunmayan oyuncunun sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, ameliyat sonrası tedavisine kısa bir süre daha hastanede devam edileceğini belirtildi."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.