Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü işadamı yakalandı!

Bank Asya ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, Kırklarelinde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü işadamı yakalandı!
Kırklareli’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Banka Asya ve Koza İnşaat ortaklarından Mustafa Aydın Koyuncu, saklandığı köy evine polisin yaptığı operasyonda yakalandı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen ve hakkında Kuşadası Savcılığı tarafından yakalama kararı bulunan Koyuncu tutuklandı.

Darbe girişimi ardından Kuşadası Başsavcılığı Koza İnşaat ve Bank Asya ortaklarından Mustafa aydın Koyuncu hakkında yakalama kararı çıkardı. Silahlı terör örgütü üyesi olduğu öne sürülen Mustafa Aydın Koyuncu’nun Kırklareli’ndeki bir otele kayıt yaptırdığı ancak, kalmadığı tespit edildi. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Koyuncu’nun saklandığı yönünde bilgi alması üzerine Koyunbaba köyündeki bir çiftlikte saklandığı tespit edilen şüpheli için operasyon düzenlendi.

Çok sayıda polis ekibinin katıldığı operasyonda saklandığı çiftlikte gözaltına alınan Koyuncu, emniyetteki işlemlerinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Sorgusunun ardından hakkındaki yakalama kararı nedeniyle mahkemeye sevk edilen Mustafa Aydın Koyuncu, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla tutuklandı. Soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.