Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü hacker takımı onun peşinde!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 'Hava Kuvvetleri imamı' olan ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Adil Öksüz'ün yakalanması için Türk hackerlar da devreye girdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü hacker takımı onun peşinde!
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltına alınan ve örgütün 'Hava Kuvvetleri imamı' olan Adil Öksüz, hala bulunamadı. Öksüz'ün bulunması için Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) da özel bir çaba harcarken, 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz için Türk hackerlar da bir çalışma başlattı.

ÖZEL UZMAN EKİP

Adil Öksüz'ün iletişime geçebileceği bütün e-postaları takibe alan hackerlar, bunun için de özel bir ekip kurdu. Bir takım bilgilere de ulaşan hackerler, Öksüz'ün bulunması için gece gündüz çalışmaya başladı. Türk Hack Team yöneticileri yaptıkları açıklamada, Öksüz'ün bulunması için çok büyük çaba harcadıklarını ifade ederek, "İletişime geçebileceği bütün elektronik postaları takip ediyoruz. Bu millete yaptığı hainliğin bedelini ödeyecektir. Çalışmalar en kısa zamanda neticelenecektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.