Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü avukatlık bürosuna polis baskını

Türkiye’nin en büyük hukuk bürolarından biri olan Yüksel-Karkın Avukatlık Ortaklığı’na polis ekipleri baskın yaptı. Edinilen bilgilere göre, büroda görevli 4 avukat gözaltına alındı. Ancak, büronun kurucu iki ortağının dün yurtdışına çıktıkları öğrenildi. Polislerin bürodaki arama işlemi sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü avukatlık bürosuna polis baskını
Yüksel-Karkın Avukatlık Ortaklığı, Türkiye’deki en büyük avukatlık bürolarından biri. Ortaklık bünyesinde 60’a yakın avukat çalışıyor. Edinilen bilgilere göre,Ünlü avukatlık bürosuna polis baskını yapıldı. Polis ekipleri kısa süre önce, büronun bulunduğu Şişli'deki Astoria AVM'nin rezidans kısmına geldi.

Polis ekipleri, AVM’nin otopark kısmından içeri girdi. Silahlı oldukları görülen polisler, Yüksel-Karkın Avukatlık Ortaklığı’na yöneldi. Büroda bulunan avukatlardan 4'ü gözaltına alındı.

Ancak, büronun iki kurucu ismi Cüneyt Yüksel ve Murat Karkın'a ise ulaşılamadı. Hurriyet.com.tr'nin edindiği bilgilere göre, Yüksel ve Karkın dün yurtdışına çıkış yaptı. Anılan isimlerin, daha önce planlanmış bir toplantıya katılmak üzere yurtdışına gittikleri öne sürüldü.

Polis ekiplerini, avukatlık bürosundaki arama işlemleri sürüyor. Bir süre önce, anılan hukuk bürosunun Fethullahçı Gruba yakın olduğu iddiaları gündeme gelmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.