Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversitede çorbalar Nilüfer Belediyesi’nden

Bursa Nilüfer Belediyesi, Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ) öğrenim gören öğrencilere her sabah çay, çorba ve simit dağıtıyor.Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından üniversitedeki kampüs içerisine ve Görükle...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2014 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2014 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversitede çorbalar Nilüfer Belediyesi’nden
Bursa Nilüfer Belediyesi, Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ) öğrenim gören öğrencilere her sabah çay, çorba ve simit dağıtıyor.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından üniversitedeki kampüs içerisine ve Görükle yerleşim bölgesine kurulan standlarda 2 bin kişiye hijyenik ortamda çorba, poğaça, simit, soğuk sandviç ve çay servisi yapılıyor.
Hafta içi her gün saat 08.00-10.00 arası Görükle’de çorba dağıtımı yapılırken, Uludağ Üniversite kampüsünde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri çorba, salı ve perşembe günleri ise poğaça, simit, soğuk sandviç ve çay ikram ediliyor. Akşam saatlerinde ise her gün saat 16.15-18.00 arasında kampüs içerisinde çorba dağıtımı tüm eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek.

Çorba ve poğaça dağıtımına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Öğrencilerle birlikte sıraya giren Bozbey, simit yedi ve gençlerle sohbet ederek sorunları dinledi. Mustafa Bozbey, "Nilüfer Belediyesi olarak yine bu yılda öğrencilerimize destek olmak amacı ile böyle bir stand açtık. Hem üniversitenin içinde hem de Görükle de yerleşim sitesinin hemen yanında her gün 2 bin öğrenciye çorba ve poğaça dağıtıyoruz. Onların beslenmelerine en azından bir çorba ile destek olmaya çalışıyoruz. Çünkü onlar üniversite süresince Nilüferli. Onlara destek olmak Nilüfer Belediyesi’nin önemli politikalarından bir tanesi." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.