Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite kampüsünde göçük altında kalan işçi kurtarıldı

Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) yerleşkesinde meydana gelen göçükte bir işçi yaralandı. Yaralı işçi arkadaşları tarafından göçük altından çıkartıldı.AÜ Kampüsü içerisindeki Fen Edebiyat Fakültesi binası bahçesinde su kanalı...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversite kampüsünde göçük altında kalan işçi kurtarıldı
Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) yerleşkesinde meydana gelen göçükte bir işçi yaralandı. Yaralı işçi arkadaşları tarafından göçük altından çıkartıldı.

AÜ Kampüsü içerisindeki Fen Edebiyat Fakültesi binası bahçesinde su kanalı kazısı yapan Demirel İlhan (48) isimli işçi göçük altında kaldı. İlhan, çalışma alanındaki arkadaşları tarafından göçük altından çıkartıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla İlhan, Yakutiye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi. İşçinin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

AÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Savaş Eğilmez, Üniversite Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda işçi olarak çalışan Demirel İlhan'ın göçük altında sağ olarak çıkartıldığını söyledi. Olay sonrasında göçüğün yaşandığı alana Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ile çok sayıda polis sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.