Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Büro-Sen bölge toplantısı Adana'da başladı

Cihan Sendikalar Konfederasyonu'na bağlı Ufuk Büro Çalışanları Sendikası (Ufuk Büro -Sen) Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısı Adana’da yapıldı. Bir otelde düzenlenen toplantıya, sendikanın Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Mersin,...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ufuk Büro-Sen bölge toplantısı Adana'da başladı
Cihan Sendikalar Konfederasyonu'na bağlı Ufuk Büro Çalışanları Sendikası (Ufuk Büro -Sen) Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısı Adana’da yapıldı. Bir otelde düzenlenen toplantıya, sendikanın Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Mersin, Adana, Hatay gibi illerinin başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Ufuk Büro-Sen Genel Başkan Fatih Tekin, üyeleri yaşadıkları sıkıntılar, güncel meseleler, yapabilecekleri faaliyetler konusunda bilgilendirdi.

Ufuk Büro-Sen’in gücünü sivil toplum kuruluşu olarak üyelerinden ve toplumdan aldığını söyleyen Genel Başkan Tekin, milli ruh, milli düşünce ve diğerkâmlık duygusuyla hareket ettiklerini anlattı. Siyasi olarak hiçbir partinin ne ön, ne de arka bahçesi olduklarını vurgulayan Tekin, faaliyetlerinin temelinde çalışanın yaşam ve iş kalitesinin iyileştirmesi olduğunu vurguladı. Kamu çalışanının anayasadan doğan temel haklarını korumak için mücadele ettiklerini anlatan Tekin, “Bu haklarını genişletilmesi ve iyileştirmesi adına akademik, güncel ve eylemsel planda projeler üretmeye çalışıyoruz. Siyasi amaçların ötesinde, kamuda çalışan dezavantajlı ve sosyal riskli grupların uğradığı haksızlıklara dair doğru ve etkin bir hukuki mücadele zemini oluşturmak için çalışıyoruz. Toplumun hiçbir kesimini ötekileştirmeden toplumsal barışı tesis etmek için çaba sarf ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tekin ayrıca, bugünkü toplantıda da Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz illerini kapsayan bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Güncel sıkıntılar ve bu sıkıntıların aşılması noktasında yapılacaklar, üyelere yönelik yapılabilecek faaliyetler, sendikacılık adına neler üretilebileceği konusunda fikir teatisinde bulunacaklarını ifade eden Tekin, kurum ve aidiyet kültürü ve etkili takım çalışması konusunda üyelere bilgi verileceğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.