Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuzla’da kaza: 1 ölü, 20’ye yakın yaralı

Tuzla’da, hafriyat kamyonu ile İETT’ye bağlı halk otobüsünün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 20’ye yakın yolcu da yaralandı. Kaza, Şifa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuzla’da, hafriyat kamyonu ile İETT’ye bağlı halk otobüsünün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 20’ye yakın yolcu da yaralandı.

Kaza, Şifa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, süratli olduğu belirtilen 41 UD 706 plakalı hafriyat kamyonu ile Arif Özçelik yönetimindeki 34 TN 0035 plakalı İETT’ye bağlı halk otobüsü cadde kesişiminde çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Kazada sürücü Arif Özçelik hayatını kaybetti, 20’ye yakın yolcu da yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı, Özçelik’in cesedi ise yapılan incelemenin ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Bu arada, 146 promil alkollü olduğu iddia edilen kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Vatandaşlar, kazaya hızla ilerleyen kamyonun sebep olduğunu, olaydan sonra kamyon sürücüsünün kaçtığını söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.