Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuksuz yargılanan zanlı 3 yıl 10 ay ceza alınca yakalanıp cezaevine konuldu

Sakarya Geyve’de 2009 yılında işlediği iddia edilen yankesicilik ve polise mukavemet suçları ile ilgili tutuksuz yargılanan Nazım Y., mahkeme tarafından 3 yıl 10 ay hapis cezasına çarptılınca yakalanıp cezaevine konuldu. Edinilen bilgilere...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tutuksuz yargılanan zanlı 3 yıl 10 ay ceza alınca yakalanıp cezaevine konuldu
Sakarya Geyve’de 2009 yılında işlediği iddia edilen yankesicilik ve polise mukavemet suçları ile ilgili tutuksuz yargılanan Nazım Y., mahkeme tarafından 3 yıl 10 ay hapis cezasına çarptılınca yakalanıp cezaevine konuldu.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya Geyve İlçesinde 29 Ekim 2009 yılında meydana gelen olayda, bindiği araçta bir vatandaşın cüzdanını yankesicilik suretiyle çalan ve olayla ilgili gözaltına alınırken polise direnerek mukavemette bulunan Nazım Y., sevk edildiği adli merciler tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Geyve Asliye Ceza Mahkemesi tarafından yapılan yargılama sonucunda 3 yıl 10 ay 7 gün hapis cezasına çarptırılan şahıs, bu cezası onanınca Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Ekiplerince Gebze Tatlıkuyu mahallesinde olduğu tespit edilerek yakalandı. İşlemleri tamamlanan şahıs öğlen saatlerinde önce adliyeye sonra cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.