Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuklu emniyet müdürünün eşi: Terör uzmanları içeride, teröristler dışarıda

17-25 Aralık büyük yolsuzluk operasyonu sonrası tutuklanan polisler arasında olan eski Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Osman Özgür Açıkgöz’ün eşi Özlem Açıkgöz, "Dışarıda kendi yakaladıkları teröristler ülkenin altını...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tutuklu emniyet müdürünün eşi: Terör uzmanları içeride, teröristler dışarıda
17-25 Aralık büyük yolsuzluk operasyonu sonrası tutuklanan polisler arasında olan eski Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Osman Özgür Açıkgöz’ün eşi Özlem Açıkgöz, "Dışarıda kendi yakaladıkları teröristler ülkenin altını üstüne getirirken, onlar hiçbir şey yapamamanın verdiği çaresizlik içinde. İlk defa onu çok rahatsız gördüm." dedi.

Eski TEM Şube Müdür yardımcısı Osman Özgür Açıkgöz'ün eşi Özlem Açıkgöz, Silivri Cezaevi'nde açık görüşte eşiyle görüştü. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Açıkgöz, eşinin içeride bir yılı tamamladığını söyledi. Eşini ilk defa hüzünlü gördüğünü söyleyen Açıkgöz, “Çünkü çaresizlik hüzne dönüşmüş. Elini kolunu bağlamışlar. Dışarıda kendi yakaladıkları teröristler ülkenin altını üstüne getirirken, onlar hiçbir şey yapamamanın verdiği çaresizlik içinde. İlk defa onu çok rahatsız gördüm. Ülkede huzur aranıyor. Ülkede aranan huzur Silivri Cezaevi’nde 9 No'lu eşlerimizin kaldığı koğuşta. Eğer eski huzura kavuşulsun deniyorsa, terör örgütünün kökü kurutulsun isteniyorsa şu an içeride onların yaşadığı kök hücrelere kadar bilen bu insanların çıkması gerekiyor.” diye konuştu.

Eşi ve arkadaşlarının tutuklanmasını eleştiren Açıkgöz, şöyle devam etti: “Bizim eşlerimiz içeri girerken şu an terör olaylarını başlatanların hepsi masum diye tek tek çıkartılıyordu. KCK dahil olmak üzere masum ilan edilmişti birileri tarafından. PKK aynı şekilde. Selam Tevhid’den sorumluydu benim eşim ve arkadaşları. Eşlerimiz terörist diye içeri alındıklarından onlar masum diye dışarı çıkarılıyordu. Ama şu anda kimin terörist kimin vatan haini olduğu yaşanan olaylarda görünüyor maalesef. Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok, haklıyız, eninde sonunda çıkacağız. 3 yıl da olur 5 yıl da olur. Bileniyor her biri. Bu olaylar her birini biliyor. Çıktıkları zaman çok daha farklı olacak. Ancak ülke kaybediyor, polis, asker kaybediyor, onların evlatları kaybediyor. İçimiz yanıyor çünkü ülke kaybediyor. Daha fazla kaybetmek istemiyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.