Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'nin yüreğini yakan ilçede bir yangın paniği daha...

11'i çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınına sahne olan Adana Aladağ’da bu akşam hareketli dakikalar yaşandı. 2 katlı boş bir evde başlayan yangın herkesi korkuttu. Facianın şokunu yaşayan vatandaşlar alevleri görünce olay yerine koştu. İtfaiye alevleri söndürdü, içeride kimsenin olmadığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye'nin yüreğini yakan ilçede bir yangın paniği daha...
10 öğrenci, 1 küçük çocuk ve 1 eğitmenin hayatını kaybettiği yurt yangınına sahne olay Aladağ'da vatandaşlar bu akşam panik anları yaşadı.

Aladağ’da iki katlı müstakil bir evde yangın çıktı. Yangın çıkan evin geçtiğimiz gün yanan yurdun yaklaşım 1 km uzağında olduğu öğrenildi.

Acıları henüz çok taze olan Aladağ halkı alevleri görür görmez evin olduğu yere koştu. Bir anda yüzlerce kişinin toplandığı eve itfaiye müdahale etti.

CNN Türk muhabiri o anları böyle anlattı: “Aladağ'da akın akın insanların buraya geldiğini gördük. İtfaiye ekipleri olaya müdahale ettiler. Alevler bütün Aladağ'dan gözüküyordu. İtfaiye üç arabayla birlikte yangına müdahale ediyor. Alevler üç dört metre yükseğe çıktı. “

Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı olmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.