Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

41 havalimanı Akdeniz Güvenlik’e emanet

Akdeniz Güvenlik, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) ihalesini 59 milyon lira bedelle aldı. Şirket ihale ile Türkiye’de 41 havalimanını koruma hakkı elde edecek, 2 bin 148 eleman alacak. 1 Ocak 2014 itibari ile başlayacak, bir sene...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akdeniz Güvenlik, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) ihalesini 59 milyon lira bedelle aldı. Şirket ihale ile Türkiye’de 41 havalimanını koruma hakkı elde edecek, 2 bin 148 eleman alacak.

1 Ocak 2014 itibari ile başlayacak, bir sene geçerli olacak DHMİ ihalesi, Akdeniz Güvenlik’in eleman adedini yüzde 25 artıracak. Şirket, havalimanlarının yanı sıra seyrüsefer yardımcı istasyonları ve DHMİ Genel Müdürlük Hizmet Binası’nın güvenliğinden de sorumlu olacak.

ATATÜRK HAVALİMANI DA AKDENİZ GÜVENLİK’TEN HİZMET ALACAK

Akdeniz Güvenlik’in hizmet vereceği havalimanları şöyle:

Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya Merzifon, Atatürk İstanbul, Balıkesir Kocaseyit, Batman Havalimanı, Bingöl, Bursa Yenişehir, Çanakkale, Dalaman Muğla, Denizli Çardak, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gökçeada Çanakkale, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Milas Bodrum, Muş, Nevşehir Kapadokya, Süleyman Demirel Isparta, Samsun Çarşamba, Siirt, Sinop, Sivas Nuri Demirağ, Şanlıurfa GAP, Şırnak, Tekirdağ Çorlu, Tokat, Trabzon ve Ferit Melen Van Havalimanı ile DHMİ’nin Genel Müdürlük Binası.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.