Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Telekom Büyük Müşteri Buluşmalarını Adana’da başlattı

Türk Telekom, Türkiye çapında 12 Bölge Müdürlüğü’nde düzenleyeceği ‘Büyük Müşteri Buluşmaları 2013’ etkinliğinin ilkini Adana’da yaptı. Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Telekom Büyük Müşteri Buluşmalarını Adana’da başlattı
Türk Telekom, Türkiye çapında 12 Bölge Müdürlüğü’nde düzenleyeceği ‘Büyük Müşteri Buluşmaları 2013’ etkinliğinin ilkini Adana’da yaptı. Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla düzenlenen etkinlikte, Türk Telekom’un büyük ölçekli müşteriler için avantajlar içeren ve hayat kolaylaştıran hizmetleri tanıtıldı.

Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığı tarafından, Türk Telekom Güney-2 Bölge Müdürü Mehmet Bektaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Adana ve çevre illerde faaliyet gösteren büyük ölçekli firmaların yöneticileri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Mehmet Bektaş, Türk Telekom’un 3D vizyonu doğrultusunda büyümeye devam ettiğini; değer odaklı müşteri hizmetleri, dijital yaşam dönüşümü, dünyaya açılım ve bölgesel büyüme hedefleri ile çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Telekom’un bu özelliklerini kullanan işletmelerimiz, günümüzün zorlu pazar koşullarında daha güçlü hale gelerek, rakiplerine fark atma şansını yakalıyor. Türk Telekom, dünyayı dört kez çevreleyecek uzunluktaki fiber altyapısı ile işletmelerin ve sanayicilerin sektörel rekabet güçlerini daha da artırmalarında önemli bir rol üstleniyor. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız doğrultusunda, hizmet kalitemizi daha da artırmak için büyük yatırımlar yapıyoruz. Türk Telekom olarak yeni hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz.”

Toplantıda söz alan Türk Telekom Büyük Kurumsal Segment Direktörü Gürkan Arpacı ise şu bilgileri aktardı: “Türkiye’nin 81 ilinde büyük ölçekli firmalara; ses, internet, data iletişimi, mobil ve yönetilebilir servisler olmak üzere her kulvarda değer katıyoruz. Bu doğrultuda, 2013 yılı başında yaptığımız yeni organizasyonel dönüşüm ile büyük kurumsal segment müşterilerimize özel hizmetler sunmayı hedefledik. Çok daha fazla adette büyük ölçekli müşterimize her biri konusunda uzman ve deneyimli kurumsal müşteri danışmanları atadık. Danışmanlarımız, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirip, hızlı ve etkin hizmet vererek müşterilerimizin tüm bilgi teknolojileri gereksinimlerine tek elden ve üstün hizmet kalitesiyle ulaşmalarını sağlıyor. Böylelikle kurumsal müşterilerimiz de ana faaliyet alanlarına çok daha fazla odaklanma fırsatı buluyorlar.”

Toplantıda, katılımcılara Türk Telekom’un güncel kampanya ve hizmetleri ile kurumsal firmaların işine değer katacak çözümler tanıtıldı. Ses hizmetleri, data/internet çözümleri, veri merkezi ve güvenlik hizmetleri ile Türk Telekom grup çözümleri hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.