Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk berberler dünya şampiyonu oldu

Dünya Kuaförler Konfederasyonu (CMC) tarafından Bulgaristan'ın başşehri Sofya'da düzenlenen 16. Dünya Saç ve Güzellik Festivali'nde Türkiye, ekip halinde şampiyon oldu. Manisa'nın Akhisar ilçesinde 24 yıldır erkek berberliği yapan Ferdi...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk berberler dünya şampiyonu oldu
Dünya Kuaförler Konfederasyonu (CMC) tarafından Bulgaristan'ın başşehri Sofya'da düzenlenen 16. Dünya Saç ve Güzellik Festivali'nde Türkiye, ekip halinde şampiyon oldu. Manisa'nın Akhisar ilçesinde 24 yıldır erkek berberliği yapan Ferdi Deren ise ferdi olarak üçüncülük elde etti. 11 ülkeden kuaförlerin katıldığı festival, iki gün devam etti.

Festivalde Türkiye ekibini CMC Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan, eşi Türkan Ceylan, İzmir’den Kudret Aydın, Serkant Aydoğmuş ve Osman Toptancı, Akhisar’dan Ferdi Deren, Ankara’dan Ercan Buyruk, Bursa’dan Şengül Güler, Aydın’dan Nabi Erkarakaşoğlu, İstanbul’dan Seyda Bulut ve Zekiye Yılmaz temsil etti.

Mesleğini severek yaptığını belirten Deren, “İşimi bir an önce yaparak paramı kazanayım düşüncesine hiçbir zaman kapılmadım. Mesleğe olan aşkımı ve sevgimi, parmaklarımı kullanarak makasa yansıtıyorum. Mesleğime sevdam sayesinde Türkiye’de ve uluslararası birçok yarışmada farklı dereceler, ödüller kazandım. Ülkemi başarıyla temsil ettiğim için çok mutluyum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.