Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turgut Özal Üniversitesi’deki konferanslar Youtube’den canlı yayınlanacak

Turgut Özal Üniversitesi’nde kasım ayı içerisinde gerçekleşecek iki ayrı konferans, video paylaşım sitesi Youtube'dan canlı olarak yayınlanacak. Konuyla ilgili olarak Turgut Özal Üniversitesi’nden yapılan yazılı açıklamada, üniversitede...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turgut Özal Üniversitesi’nde kasım ayı içerisinde gerçekleşecek iki ayrı konferans, video paylaşım sitesi Youtube'dan canlı olarak yayınlanacak.

Konuyla ilgili olarak Turgut Özal Üniversitesi’nden yapılan yazılı açıklamada, üniversitede 1-3 Kasım 2013 tarihinde "International Turgut Ozal Congress on Business, Economics and Political Science" (Uluslar arası İşletme, Ekonomi ve Siyaset Bilimi Kongresi) düzenleneceği bildirildi. Açıklamada, 7-9 Kasım 2013 tarihleri arasında da “10th International Conference on Electronics, Computer and Computation (Elektronik, Bilgisayar ve Hesaplama üzerinde 10. Uluslararası Konferansı) düzenleneceği bildirildi. Geniş katılımlarla gerçekleşecek her iki organizasyonun Youtube’dan canlı yayınlanacağı ve http://www.youtube.com/TurgutOzalUniversite adresinden izlenebileceği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.