Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSE Bursa Baş Araştırmacısı Mehmet Uğur Özdeniz’e Vefa Yemeği

Emeklilik süresi dolan TSE Baş Araştırmacı – Çukurova Geçmiş Dönem koordinatörü Mehmet Uğur Özdeniz vefa yüklü bir organizasyonla veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2020 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2020 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TSE Bursa Baş Araştırmacısı Mehmet Uğur Özdeniz’e Vefa Yemeği

Kırk yıllık hizmetin sonunda emekliye ayrılan TSE Baş Araştırmacı – Çukurova Geçmiş Dönem koordinatörü Mehmet Uğur Özdeniz’e yemek düzenlendi.  Kalite Birliği ve Bursa Platformu tarafından organize edilen yemeğe TSE Geçmiş Dönem Bölge Müdürü ve Baş Araştırmacı Mustafa Karaman, Kalite Birliği Derneği Başkanı Prof.Dr. Erkan Işığıçok ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TSE İstanbul Geçmiş Dönem Bölge Müdürü Mehmet Hüsrev ve mesai arkadaşları katıldı.

Double F Restaurant’ta gerçekleştirilen veda yemeğinde konuşan TSE Geçmiş Dönem Bölge Müdürü/ Baş Araştırmacı Mustafa Karaman, başarıyla sürdürdüğü görevi süresince kendisinden çok şey öğrendiklerini belirttiği Mehmet Uğur Özdeniz’e ve organizasyonun gerçekleştiği mekan olan Double F Restaurant’ı Bursa’ya kazandıran ve çalışmalarında kendilerine destek olan BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a teşekkür etti. Mustafa Karaman, 40 yıllık kalite yolculuğundan sonra emekliye ayrılan Mehmet Uğur Özdeniz’e plaket takdim etti.

Organizasyonda emeği olan herkese teşekkür eden TSE Baş Araştırmacı – Çukurova Geçmiş Dönem koordinatörü Mehmet Uğur Özdeniz ise, Türkiye’nin güzide kurumlarından olan TSE’de 40 yıl boyunca hizmet vermekten dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu ifade ederek ülke genelinde kalite anlayışını oturtarak yaşatmak adına çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Programın sonunda Mehmet Uğur Özdeniz’e Kalite Birliği ve Bursa Platformu üyeleri tarafından hediyeler sunuldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.