Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trump'a karşı bunu da yaptılar

Fotoğrafçı Spencer Tunick Trump'a karşı bir proje gerçekleştirerek gönüllü çıplak modelleri amuda kalkmış şekilde görüntüledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trump'a karşı bunu da yaptılar
Dünyada pek çok kentte çektiği çıplak fotoğraflarla bilinen ABD'li fotoğrafçı Spencer Tunick'in son durağı Meksika oldu. La Calaca Festivali için Allende kentine gelen fotoğrafçı ABD'nin Cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'a karşı bir proje yaptı.

'Inversion' adlı projesi için açık alanda amuda kalkan çıplak modelleri fotoğraflayan Tunick, "Trump bizim zihnimizi altüst ediyor, sinir bozucu bir histeri yaşamamıza neden oluyor. Bence herşeyin baş aşağı geldiği zor ve çalkantılı bir dünyada yaşıyoruz" dedi.

Sanatçı, "Çalışmalarımda ve hayatta duvarlardan ve çitlerden nefret ediyorum" ifadesini kullandı. Trump, seçilmesi halinde göçmenlerin gelmesini engellemek için Meksika sınırına duvar öreceğini bu duvarın parasını da Meksika yönetiminden alacağını ifade etmişti.

Spencer Tunick, Donald Trump'ın adaylığının kesinleşeceği dönemde de Söylediği Her Şeyin Bir Anlamı Var!" adlı proje için 100 kadını çıplak olarak fotoğraflamıştı. Bu projesinde kadınlar ellerindeki aynayla Trump'ın adaylığının kesinleşeceği kongre binasını göstermişti. Tunick yaptığı açıklamada, "Aynalar, ileri görüşlü kadınların bilgisini, zekasını ve Doğa Ana'yı Cleveland şehrine, kongre alanına ve şehir manzarasına yansıtıyor." ifadelerini kullanmıştı.



Tunick'in son altı yıl içerisindeki en ses getiren projesi ise, Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri'nin solcu isyanlarıyla uğraşmakta olan ve barış ortamına hazırlık yapan Bogota'da, 10.000 kadını çıplak poz vermesi için ikna etmekti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.