Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuruna hüzünlü tören

Mersin'de motosikletle evrak dağıtımı yaparken üzerinden TIR geçen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Şahin Sevilmiş için düzenlenen törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı.Dün akşam saatlerinde hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuruna hüzünlü tören
Mersin'de motosikletle evrak dağıtımı yaparken üzerinden TIR geçen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Şahin Sevilmiş için düzenlenen törene katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden ve Muğdat Camii'ne kaldırılan şehit polis memuru Sevilmiş'in cenazesi buradan alınarak resmi tören için İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Buradaki törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, belediye başkanları ile emniyet görevlileri katıldı.

Törende gözyaşlarını tutamayan şehidin eşi Bircan Sevilmiş ile kızı Kübra ve ağabeyi Çetin Sevilmiş'i protokol mensupları teselli etmeye çalıştı. Şehidin öz geçmişinin okunduğu törende konuşan İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, uzun yıllar hizmet bekledikleri polis memuru Sahin Sevilmiş'i erken kaybetmenin hüznünü yaşadıklarını belirtti. Bahar, Sevilmiş'in millete hizmet yolunda en kıymetli varlığı olan canını vererek şehitlik mertebesine ulaşmasının en büyük tesellileri olduğunu kaydetti.

İl Müftüsü Ali Melek'in yaptırdığı duanın ardından şehit polis memurunun cenazesi meslektaşlarının omuzlarına alınarak cenaze aracına kadar taşındı. Cenazenin taşınması sırasında tabuta yaklaşan ve zaman zaman fenalık geçiren acılı eş Bircan Sevilmiş "Yeşil Gözlü Şehidim" diyerek gözyaşları döktü. Şehit polis memurunun cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Iğdır'a gönderildi.

Önceki gün meydana gelen kazada, Natık Karadeniz Polis Merkezi'nde evrak dağıtımında görevli polis memuru Şahin Sevilmiş (41) 33 A 0157 plakalı emniyete ait motosiklet ile çıktığı görev sırasında, Serbest Bölge kavşağında 33 R 8555 plakalı Serdal Sönmez'in kullandığı TIR'ın arka tekerlerinin altında kalmış ve kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi’nde dün hayatını kaybetmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.