Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Trabzon’da henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan otomobil, karşı şeritte giden tankerle çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü vefat etti. Yol kenarındaki bir kamyonet ve binaya çaparak durabilen tankerin şoförü...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan otomobil, karşı şeritte giden tankerle çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü vefat etti. Yol kenarındaki bir kamyonet ve binaya çaparak durabilen tankerin şoförü ise kazayı yaralı atlattı.

Araklı ilçesi Yalıboyu mevkiinde saat 00.30 sıralarında meydana gelen kazada, Trabzon’dan Rize istikametine giden Murat Demir (18) idaresindeki 61 TR 987 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen otomobil Rize istikametinden Trabzon’a doğru giden Orhan Yılmaz (45) yönetimindeki 61 KG 010 plakalı yakıt tankeri ile çarpıştı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, yakıt yüklü tanker ise önce yol kenarında park halindeki kamyonete, ardından da bir binaya çırparak durabildi. Kazada hurdaya dönen ve parçalara ayrılan otomobilin sürücüsü Murat Demir ağır şekilde yaralandı. Araklı Halil Bayram Devlet Hastanesi’ne kaldıralan Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etti. Tanker şoförü Orhan Yılmaz ise feci kazadan hafif yaralı kurtuldu.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.