Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toplumsal Duyarlılık Projesi'yle okulların kütüphane ihtiyacı karşılandı

Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin hayata geçirdiği Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında, Adıyaman'ın Besni ilçesindeki 3 okula kütüphane kurularak fidan dikimi dikimi gerçekleştirildi.     Gaziantep Üniversitesi...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Toplumsal Duyarlılık Projesi'yle okulların kütüphane ihtiyacı karşılandı
Gaziantep Üniversitesi öğrencilerinin hayata geçirdiği Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında, Adıyaman'ın Besni ilçesindeki 3 okula kütüphane kurularak fidan dikimi dikimi gerçekleştirildi.

    Gaziantep Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında ihtiyacı olan okullara yardım kampanyası gerçekleştirdi. Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim üyesi Prof Dr. Zeynel Özlü eşliğindeki öğrenciler, Besni ilçesindeki okullara kütüphane kurarak, hatıra ormanı oluşturdu. Sarıyaprak Lisesi, Besni Ticaret Meslek Lisesi ve Bereketli İlköğretim Okulu'nun kütüphanesi kurularak, kitap desteğinde bulunuldu. Ayrıca hatıra ormanı oluşturularak fidanlar dikildi. Fidan dikme etkinliğine Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü Araştırma Görevlisi Mustafa Aslan ve öğrenciler katıldı.

    Bu tür yardım kampanyası ile öğrencilere bir nebze olsun yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tarih Bölümü öğrencisi Mahmut Koca, “Üniversite hayatımdaki, en güzel anılarımdan biri olduğunu düşünüyorum. Toplumsal Duyarlılık Projesi sayesinde hiç tanımadığımız öğrencilerle tanışmak onlara faydalı olabilmek ve gözlerinde ki o sevinçleri görmek beni ve arkadaşlarımı çok mutlu etti.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.