Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Top mermisi uykuda yakaladı

Şanlıurfa-Suriye sınırı uzun bir sürenin ardından yine hareketlendi. 3 gündür aralıklarla çatışmanın yaşandığı Ceylanpınar sınırında bugün şiddetli çatışmalar çıktı. Sabah saatlerinde sınırı aşan bir top mermisinin uykuda...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Top mermisi uykuda yakaladı
Şanlıurfa-Suriye sınırı uzun bir sürenin ardından yine hareketlendi. 3 gündür aralıklarla çatışmanın yaşandığı Ceylanpınar sınırında bugün şiddetli çatışmalar çıktı. Sabah saatlerinde sınırı aşan bir top mermisinin uykuda yakaladığı Ceylanpınarlı İdris Akgül (34) hayatını kaybetti.

Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesine komşu olan Suriye'ni Rasulayn kasabasında YPG ile El-Nusra güçleri arasında devam eden çatışmalarda ateşlenen bir top mermisi sınırı aştı. Top mermisi önce Akgül’ün evine yaklaşık 20 metre uzağa düştü. Tarlaya düşen top mermisi sekerek evin avlu duvarını deldi, ardından evin duvarına çarptı. Evin duvarını yıkan tank topu mermisi Akgül ailesini uykuda yakaladı. Top mermisi, evin reisi İdris Akgül’ün kafasına isabet etti. Daha sonra top mermisi evden çıkarak dağıldı. Şarapnel parçaları komşu evlere isabet etti.

Olay sonrası emniyet şeridi çekilen evde olay yeri inceleme ekipleri incelemelerini yaptı. Savcı da olay yerini inceledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu arada 34 yaşında olan İdris Akgül’ün 3 çocuk babası olduğu ve serbest çalıştığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.