Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TIR, kamyona arkadan çarptı: 1 çocuk ağır yaralı, sıkışan sürücü kurtarıldı

Adana'da otobanda bir TIR, mıcır yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada, TIR'daki çocuk ağır yaralandı, sürücü sıkıştığı yerden Büyükşehir Belediyesi Cankur ekiplerince 20 dakikalık çalışmayla çıkarıldı. Kaza, Tarsus Adana Gaziantep...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TIR, kamyona arkadan çarptı: 1 çocuk ağır yaralı, sıkışan sürücü kurtarıldı
Adana'da otobanda bir TIR, mıcır yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada, TIR'daki çocuk ağır yaralandı, sürücü sıkıştığı yerden Büyükşehir Belediyesi Cankur ekiplerince 20 dakikalık çalışmayla çıkarıldı.

Kaza, Tarsus Adana Gaziantep (TAG) otoyolu Üniversite çıkışına yakın yerde yaşandı. Mersin'e gitmekte olan Garip Çetin'in(50) kullandığı 33 CUU 13 plakalı TIR, henüz bilinmeyen bir sebeple Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait mıcır yüklü, Mehmet Dönmez'in kullandığı 01 ZD 770 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, TIR'ın ön tarafı hurdaya döndü. TIR'daki 4 yaşındaki bir çocuk, o sırada kazayı görüp duran ambulans ekipleriyle Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuğun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TIR sürücüsü Garip Çetin ise araçta sıkıştı. Sürücü Çetin, kurtarma ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralanan sürücü 112 acil yardım ambulansı ile ilk tedavisinin ardından Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada, belediyeye ait kamyonu kullanan ve hafif yaralanan Mehmet Dönmez de ambulansla Numune Hastanesi'ne götürüldü, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.