Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Erzincan'da TIR ile otomobilin karıştığı trafik kazasında otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Erzincan-Kemah karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Erzincan’dan İliç ilçesi istikametine gitmekte olan Yunus Hankaya...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TIR ile otomobil çarpıştı: 2 ölü
Erzincan'da TIR ile otomobilin karıştığı trafik kazasında otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Erzincan-Kemah karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Erzincan’dan İliç ilçesi istikametine gitmekte olan Yunus Hankaya idaresinde ki 24 DV 024 plakalı çimento yüklü TIR ile Levent Zekeriya Albayrak idaresinde ki 24 DN 111 plakalı otomobil, Erzincan Kemah karayolu Beşsaray köyü mevkisinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Levent Zekeriya Albayrak (30) araç içerisinde sıkışarak aynı otomobilde bulunan Muzaffer Aksaray ise otomobilden fırlayarak kaza mahallinde feci şekilde can verdi.

    Kazanın ardından Erzincan-Kemah karayolu yaklaşık 2 saat araç trafiğine kapalı kalırken, araçta sıkışarak hayatını kaybeden Levent Zekeriya Albayrak’ın cansız bedeni AFAD ekiplerinin çalışması sonrası çıkarıldı.

    Olay yerine gelen nöbetçi savcının yaptığı inceleme neticesinde her 2 ceset otopsilerinin yapılması için ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat kapalı bulunan Erzincan-Kemah karayolu araçlar kaldırılana kadar tek şerif üzerinde trafiğe açıldı.

    Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.