Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşekkür belgesini Bakan Soylu'dan aldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uluslararası Göç Filmleri Festivali kapsamında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu'na teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2020 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2020 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teşekkür belgesini Bakan Soylu'dan aldı

Uluslararası Göç Filmleri Festivali kapsamında düzenlenen kapanış töreni duygu dolu anlara sahne oldu. Törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğitim, sağlık ve hayatın diğer branşlarında gelen göçmenleri burada uyumlarını sağlamaya çalışıyoruz. Uyum Dairemiz dünyada olmayan örnekleri ortaya koyuyor. Bize çok önemli veriler ulaştırıyor. Her kesimden kişileri tanımak için gayret sarf ediyorlar. Yaptıkları işi de seviyorlar. Bu film festivali fikri için de ayrıca kutluyoruz" diye konuştu.
Daire Başkanı Aydın Keskin Kadıoğlu ise, "Bir göçmenin yüzündeki anlam dolu ifadeleri, yaşanmışlıkları ve duyguları bize yansıtan; Uluslararası Göç Filmleri Festivalimiz ve gerçekleştirdiğimiz uyum faaliyetlerimizde bizlere sonsuz desteğini esirgemeyen Süleyman Soylu'ya sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyorum" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.