Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröristlerin korkunç planı deşifre oldu

Operasyonları yavaşlatmak ve güvenlik güçlerine zayiat vermek için her yolu deneyen teröristlerin bir planı daha deşifre oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teröristlerin korkunç planı deşifre oldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin asker kıyafeti giyerek, güvenlik güçlerini arasına sızıp, saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı. İlçede, terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda, askeri kamuflaj ve malzeme ele geçirildi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı 13’üncü gününe girdi. İlçede, asker ve polislerin katılımıyla yürütülen “Atmaca-7 Nusaybin Müşterek Özel Birlik Operasyonu” tüm hızıyla sürüyor. Sık sık patlamalar yaşanan ilçede, zaman zaman güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmalar yaşanıyor. Dicle, Fırat, Kışla ve Abdulkadirpaşa Mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda bir taraftan terör örgütü mensupları etkisiz hale getirilmeye çalışırken, diğer taraftan da hendek ve barikatlarla tuzaklanan patlayıcıları etkisiz hale getiriliyor.

Öte yandan, örgüte ağır darbeler vurulan ilçede, operasyonları yavaşlatmak ve güvenlik güçlerine zayiat vermek için her yolu deneyen teröristlerin bir planı daha deşifre oldu. İlçede teröristlerin, asker kıyafeti giyerek, güvenlik güçlerini arasına sızıp, saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Operasyonda, teröristlerden temizlenen bir evde yapılan aramada, çok sayıda askeri kamuflaj ve malzeme ele geçirildi.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.