Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröristlerin attığı molotof komiser yardımcısını yaktı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının yaptığı korsan gösteriye müdahaleye giden zırhlı araçta bulunan komiser yardımcısı atılan molotof bombasıyla yanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teröristlerin attığı molotof komiser yardımcısını yaktı


Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bölücü terör örgütü PKK yandaşları akşam saatlerinde Obalar Caddesi'nde yolu kapatıp ateş yaktı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu durumu öğrenerek zırhlı araçla harekete geçip olay yerine gitti. Polis PKK yandaşlarını dağılmaları için uyarıda bulundu. Daha sonra ise polis müdahale etti. Bu sırada zırhlı araca atılan molotof bombasından dolayı komiser yardımcısı Ş.T.'nin yüzü yanmaya başladı. Ş.T. eliyle yüzünü söndürmek istedi ancak elleri de tutuştu.

"ARKADAŞLARI ÜZERİNE KAPANIP SÖNDÜRDÜ"
Bu sırada Ş.T.'nin arkadaşları hemen zırhlı araçtan inerek Ş.T.'yi söndürmek için mücadele etti. Polisler Ş.T.'nin üzerine kapanıp kıyafetlerini çıkartarak ateşi havasız bırakıp yangını söndürdü. Daha sonra çağrılar ambulans ile Ş.T. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'ne götürüldü. Ş.T. yanık ünitesinde tedavi altına alındı. Ş.T.'yi söndüren polis arkadaşlarının da ellerinde yanıklar oluştu. Hastaneye önce Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek gelip komiser yardımcısının durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra ise Adana Valisi Mustafa Büyük hastaneye gelerek komiser yardımcısını ziyaret etti. Vali Büyük ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Obalar Caddesi üzerinde sokak eylemleri sırasında komiser yardımcısının molotof bombasının atılması sonucu yüzünün yandığını belirterek, "Olaydan hemen sonra hastaneye getirilen komiser yardımcısının yüzünde 2. derece yanık oluşmuş ancak hayati tehlikesi yok. Emniyet mensupları sokakta mücadele ederken maalesef bu tür olaylarla karşılaşabiliyor. Komiser yardımcımızın durumu iyi ona acil şifalar diliyorum" dedi. Ş.T.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis komiser yardımcısını yaralayan zanlıları bulmak için operasyonlar başlattı. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.