Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröristler çembere alındı!

Siirt şehir merkezinde Cumhuriyet Caddesi Polis Merkezi ve askeri kışlaya roketle saldırı düzenlenmesi sonrası kaçan teröristler evlerde sıkıştırıldı. Çok sayıda polis ve askerin katılımıyla düzenlenen operasyonda teröristler çembere alındı. Operasyon sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teröristler çembere alındı!
PKK’lı teröristler, Siirt’in Sakarya Mahallesi Şeyh Süleyman Caddesi üzerindeki Şeyh Turki Tepesi’ndeki askeri üs bölgesi ile yakınında bulunan İnönü Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Polis Merkezi’ne bugün saat 03.00 sıralarında eş zamanlı olarak roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Teröristlerin üs bölgesine ateş açması sırasında evinin damında uyuyan Besna Erzen ile oğlu Yusuf Erzen, şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ANINDA KARŞILIK VERİLDİ, OPERASYON SÜRÜYOR

Askeri üs bölgesi ve Cumhuriyet Polis Merkezi’ne yapılan saldırılara her iki bölgedeki güvenlik güçleri, teröristlere anında karşılık verdi. Çıkan çatışma aralıklarla sabaha kadar sürerken güvenlikg üçlerinden yaralanan olmadı.

Kaçan teröristleri evlerde sıkıştıran güvenlik güçleri çok sayıda asker ve polisle bölgeyi ablukaya aldı. Teröristlerin saklandıkları mahallede yollara el yapımı patlayıcı tuzaklandığı belirtilirken, polis evleri çembere aldı. Siirt Cumhuriyet Caddesi, Dumlupınar Mahallesi ve Algül Mahallesi'nin bulunduğu alana giriş çıkışlar yasaklandı. Evlerini terk etmeye çalışan vatandaşlar, güvenlik güçlerinin yardımıyla tahliye edilirken, operasyon devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.