Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terasta bağlı iki köpek günlerdir aç ve susuz

Bursa’da, Uludağ eteklerindeki bir evin terasında iple bağlı olan iki köpeğin günlerce aç ve susuz kaldığı öne sürüldü. Komşuların polise yaptığı ihbarla ortaya çıkan olayda, terasta iple bağlanılan iki köpeğin günlerce kurtarılmayı...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terasta bağlı iki köpek günlerdir aç ve susuz
Bursa’da, Uludağ eteklerindeki bir evin terasında iple bağlı olan iki köpeğin günlerce aç ve susuz kaldığı öne sürüldü. Komşuların polise yaptığı ihbarla ortaya çıkan olayda, terasta iple bağlanılan iki köpeğin günlerce kurtarılmayı beklediği ifade edildi.

Osmangazi ilçesi Hamzabey Mahallesi Ülker Sokak'ta bir evin teras katında bağlı bulunan iki köpek mahallelinin tepkisine sebep oldu. Geçtiğimiz sene annesi ile birlikte mahalleye taşınan E.K., bir süre evde oturduktan sonra ayrıldı. Köpek beslemeyi sevdiği öğrenilen E.K., teras katında köpek beslemeye devam etti. E.K.’nin 3-4 günde bir teras katına uğrayarak baktığı iddia edilen iki köpekten rahatsız olan çevre halkı ise çareyi polise ihbar etmekte buldu. Belediye ekiplerine bilgi vermelerine rağmen köpeklerle kimsenin ilgilenmediğini öne süren mahalleli, köpeklerin günlerce susuz ve aç kaldığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.