Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temizlik işçisi bulduğu 5 bin Euro’yu yetkililere teslim etti

AYDIN Büyükşehir Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Bilal Ergin, Nazilli İlçesi’nde yol temizliği yaparken bulduğu 5 bin Euro’yu yetkililere teslim etti. Ergin, "Vicdanım çok rahat" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Temizlik işçisi bulduğu 5 bin Euro’yu yetkililere teslim etti
Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Bilal Ergin, yol ve kaldırım temizliği yaparken bir çanta buldu. Çantada para ve hesap cüzdanları olduğunu görerek yetkililere teslim eden temizlik görevlisi Ergin, "Her sabah olduğu gibi Nazilli Hürriyet Caddesi’nin yol ve kaldırım temizliğini yaparken, bir arabadan siyah kadın çantasının düştüğünü gördüm. Hemen koşturarak çantayı aldım. Seslendim fakat arabadakiler sesimi duymadı. İçinde yüklü miktarda para ve hesap cüzdanları vardı. Paranın sahibinin bulunması ve teslim edilmesinden dolayı çok mutluyum. Vicdanım çok rahat. Allah alın teriyle kazanmadığımız parayı bize nasip etmesin" diye konuştu.

’İNSANLIK ÖLMEMİŞ’ DEDİRTTİ

Parayı teslim almak için Didim’den Nazilli’ye gelen 68 yaşındaki Hüseyin Sevimli, "Bugün adeta insanlığın ölmediğini gördük. Yetkililer oğluma ulaşınca, oğlum da beni aradı. Yoksa çantayı kaybettiğimizi fark etmemiştik. Tatil için gittiğim Didim’den tekrar Nazilli’ye geldim. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ve parayı bulan temiz yürekli Bilal kardeşimize teşekkür ediyorum, kendisinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Sevimli, tutanağı imzalayarak kendisine ait çantayı yetkililerden teslim aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.