Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde trafik akıcı

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin dönüşleri devam ediyor. TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde bugün sabah saatlerinde yoğunluk yaşanmadı. Bayram tatillerini İstanbul dışında geçirenler, trafiğe yakalanmamak için cuma...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2013 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2013 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde trafik akıcı
Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin dönüşleri devam ediyor. TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde bugün sabah saatlerinde yoğunluk yaşanmadı.

Bayram tatillerini İstanbul dışında geçirenler, trafiğe yakalanmamak için cuma gününden yola çıktı. Birçok insan aynı şekilde düşündüğü için otoyollarda trafik durma noktasına geeldi. Trafiğin adım adım ilerlediği kesimlerden biri de TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesimiydi. Ankara istikametinden gelenlerin yanı sıra İzmir, Bursa ve Yalova yönünden gelenlerin de otoyola katıldığı İzmit Doğu Turnikeleri'nden itibaren İstanbul yönüne doğru, cuma gününden itibaren yoğunluk yaşanmıştı. İzmit'teki Bekirdere rampası ve sonrasına yolun 3 şeritten 2 şeride düşmesi ve İzmit batı çıkışına kadar tüneller bölgesinin bulunması nedeniyle trafik durma noktasına gelmişti. Ancak, dün gece saatlerinden itibaren trafik normale döndü. Bugün öğle saatine kadar trafik akıcı bir şekilde ilerledi ve aksamalar yaşanmadı. Trafik akışının öğleden sonra yoğunlaşması bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.