Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ'da 6 yıldır aranan kızlar

Tekirdağ'da, 6 yıldır kayıp olarak aranan kızlara ilişkin soruşturma kapsamında en son görüştükleri belirlenen 5 zanlı gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmalar sonucu...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ'da 6 yıldır aranan kızlar
Tekirdağ'da, 6 yıldır kayıp olarak aranan kızlara ilişkin soruşturma kapsamında en son görüştükleri belirlenen 5 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmalar sonucu yapılan kazı çalışmalarında, kızlardan birine ait çene kemiğine rastlandı. Genişletilen soruşturma kapsamında, kızlarla en son görüştükleri belirlenen 5 zanlı gözaltına alındı.

Elde edilen bilgilere göre, Meral Yapıcı ve Nefise Kıran'ın bulunmasına yönelik çalışma kapsamında gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Gözaltına alınan G.Y. ile polisin daha önce de görüştüğü ancak delil olmadığı için şüpheli hakkında işlem yapılmadığı belirtildi. Ayrıca olaydan sonra şizofren teşhisi konulan şüphelinin, intihar girişiminde bulunduğu ve kendisini takip eden polis tarafından kurtarıldığı öğrenildi. G.Y.'nin emniyette konuşmadığı belirtildi. Diğer zanlılar B.Ç., S.A., T.E. ve U.O.'nun verdikleri ifadelerden, kayıp kızlarla en son görüşen kişiler olduğu belirlendi.

Sağlık kontrolü için Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürülen zanlılar, ardından yeniden Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

    Tekirdağ Beyazköy’de bulunan bağevi ve çevresinde yapılan kazı çalışmalarında bulunan 9 kemik parçasının incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi. Kemiklerin kaç kişiye ya da kime ait olduğu yapılan incelemelerden sonra tespit edilecek. Ayrıca, bağ evinde yapılan incelemelerde, henüz kime ait olduğu belirlenemeyen, üzerinde delikler tespit edilen mayo ve bikini parçaları bulundu. Parçaların kime ait olduğu ve üzerindeki deliklerin nasıl oluştuğu inceleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.