Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tecavüzcü dehşeti! Bıçaklayıp sürükledi

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sırtından bıçakladıktan sonra koluna girerek sürüklediği genç kızı tecavüz etmek için götüren şahıs, polis ekiplerinin dikkati sonucu yakayı ele verdi. Bıçaklanan genç kızın ise durumu ağır.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tecavüzcü dehşeti! Bıçaklayıp sürükledi
Olay gece 02.30 sıralarında Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Bahçelievler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yolda devriye görevi yapan polis ekipleri, zorla ilerlemeye çalışan bir çifti görünce şüphelenerek yanlarına gitti. Koluna giren kişi sayesinde yürüyen kadının güçlükle nefes aldığını gören polis, ’Hayırdır kızım neyin var?’ diye sordu. Bu sırada N.S. yere yığıldı.

KANLAR İÇİNDEKİ GENÇ KIZIN DURUMU AĞIR

Bunun üzerine bazı polisler kaçan zanlıyı kovalamaya başlarken diğer polisler ise N.S. adlı genç kıza ne olduğunu sormak için yaklaştıklarında genç kızın sırtından kan geldiğini fark ettiler. Polislerin gelmesi sonrasında zorla yürüyen yaralı N.S. kendisine sorulan sorulara cevap vermek istediği esnada ise bayılarak yere düştü. Sırtından bıçaklanan ve fazla miktarda kan kaybettiği belirlenen N.S. olay yerine gelen ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DÜŞÜNCE YAKALANDI

Olay yerinden kaçan 23 yaşındaki Adem S. ise kovalamaca sırasında dengesini kaybederek yere düşüp başını kaldırıma çarptıktan sonra polis ekiplerince yakalanabildi. Yaralanan şahıs, polis ekiplerince önce Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürülerek başına pansuman yapılmasının arından ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

TECAVÜZ ETMEK İÇİN BIÇAKLADI İDDİASI

Öte yandan polis ekiplerince yakalanan ve daha önce de başka bir kızı darp ettiği için gözaltına alınan şahsın, yolda yürürken N.S.’yi gördüğü daha sonra yanına yaklaşarak ilişki teklif ettiği, teklifi reddedilince de genç kızı sırtından bıçakladığı iddia edildi. Genç kızı bıçaklayan Adem S., daha sonra ise kızın koluna girerek, boş bir alana sürüklemeye çalışırken de polis ekiplerince yakalandığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.