Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tavşanburnu Tabiat Parkı, yeni haliyle vatandaşın hizmetinde

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Tavşanburnu Tabiat Parkı’na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti.Geçen yıl bakanlık tarafından yapılan ihale sonucunda işletmesi Didim Belediyesi'ne verilen Tavşanburnu Tabiat Parkı’nın,...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tavşanburnu Tabiat Parkı, yeni haliyle vatandaşın hizmetinde
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Tavşanburnu Tabiat Parkı’na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti.

Geçen yıl bakanlık tarafından yapılan ihale sonucunda işletmesi Didim Belediyesi'ne verilen Tavşanburnu Tabiat Parkı’nın, kampseverlerin ilgi odağı olmaya devam ettiğini belirten Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Tavşanburnu Tabiat Parkı’nın yapılan düzenleme ve değişiklikler sonucunda vatandaşların yasayabileceği daha sağlıklı ve daha temiz kamp alanı olduğunu söyledi. Düzenleme için gece gündüz vardiyalı bir şekilde çalışan belediye ekiplerinin, kamp alanındaki vatandaşların sağlığı için genel temizlik çalışmalarına oldukça önem verdiğini de belirten Başkan Ahmet Deniz Atabay, “Tavşanburnu Tabiat Parkı'ndaki ağaçların korunması için tek tek kayıt altına aldı. Ülkemizde endemik bitki türleri ve sakız ağacı gibi ender rastlanan birçok bitki koruma altına alındı. Belediye bünyesine geçmeden önce en çok insanların denizinden şikayet ettiği orman kampında uzun bir çalışma ardından denizin temizliği yapıldı. Tavsanburnu Tabiat Parkı mavi bayrak alarak ilçemizdeki Mavi bayraklı 11 işletmeden biri olmaya hak kazandı. Tavşanburnu Tabiat Parkı’nın düzenlenmesi ve temizlenmesi çalışmasına çok önem veriyoruz. Orman kampını halkımıza kazandırmanın mutluluğu içerisinde olmakla beraber, yaptığımız birçok düzenleme ile vatandaşlarımızı rahat etmeleri isteği içerisindeyiz. Orman kampı kampçılık alanında çok önemli potansiyele ve zenginliğe sahip, kamp yeri ile ilgili birçok projemiz var. Hedefimiz Tavşanburnu Tabiat Parkı’nı Türkiye’nin hatta Avrupa’nın önde gelen kamp alanlarından biri haline getirmek.’’ diye konuştu.







En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.