Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlı dükkanında göçük dehşeti!

Fatih Yedikule’de bulunan iki katlı tatlı dükkanında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. İlk belirlemelere göre çökme sonucu 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edinilen bilgiye göre, İlyasbey Caddesi 57 numara üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, işyerinin tabanı henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Çökmeyle zeminde yaklaşık 1 metrelik çukur oluştu. Olayda yaralanan iki çalışan, diğer çalışanlar ve vatandaşların yardımıyla çukurdan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan ve Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kişilerin, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada, olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri emniyet şeridi çekerek inceleme çalışması yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çökmenin nedeni yapılacak incelemelerin ardından belli olacak. Öte yandan, olay sırasında yaklaşık 1 saat çift yönlü trafiğe kapatılan İlyasbey Caddesi, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin ayrılmasından sonra yeniden açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.