Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatilden döndüler, evlerinde ceset görünce şoke oldular

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde tatil için evlerinden ayrılan aile, döndüklerinde evin içerisinde cesetle karşılaşınca şoke oldu. Ölen kişinin eve pencereden girdiği ve uyuşturucu madde aldıktan sonra yaşamını yitirdiği iddia edildi. Kartepe...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tatilden döndüler, evlerinde ceset görünce şoke oldular
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde tatil için evlerinden ayrılan aile, döndüklerinde evin içerisinde cesetle karşılaşınca şoke oldu. Ölen kişinin eve pencereden girdiği ve uyuşturucu madde aldıktan sonra yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Kartepe Uzunçiftlik Bahçelievler Mahallesi Gonca Sokak 503 ada B7 blok adresinde ikamet eden H.G.'ye ait evde ceset bulundu. İddiaya göre, haftasonu tatili nedeniyle ailesiyle birlikte Akmeşe Ayvalı Köyüne giden H.G. evlerine geldiğinde tanımadıkları bir şahsı evde hareketsiz yatarken bulunca durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Ünal Gümüş (19) isimli şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine gelen polis ekipleri evde detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde şahsın uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle yaşamını yitirdiği iddia edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ünal Gümüş'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Şahısın uyuşturucu kullanımından ölmüş olabileceği üzerinde durulurken, eve tek girmediği ve yanında arkadaşları ile birlikte girdiği tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.