Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım ilaçlarını kullanma eğitimi verildi

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Fidanlık Şefliğinde fidan üretiminde görevli personele, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından tarım ilaçlarının kullanımı konusunda eğitim verildi. Orman İşletme Müdürlüğü Fidanlık...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarım ilaçlarını kullanma eğitimi verildi
Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Fidanlık Şefliğinde fidan üretiminde görevli personele, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından tarım ilaçlarının kullanımı konusunda eğitim verildi.

Orman İşletme Müdürlüğü Fidanlık Şefliğinde görevli 13 personel; İlaçlı Mücadelenin Temel Prensipleri, İlaçlama Alet ve Makinelerinin Kullanımı, Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulanması konularında eğitime tabi tutuldu. Kursiyerlere eğitim sonunda Katılım Belgesi ve Bitki Koruma Ürünlerinin Uygulama Belgesi verildi.

Belge dağıtımı sırasında konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Taş, “Bitki Koruma Ürünleri Uygulama Yönetmeliği gereğince tarım ilaçlarını kullanan herkesin bu eğitimden geçmesinin gerektiği, İl Müdürlüğü olarak bir program dahilinde öncelikle ticari maksatla tarım ilacı kullananlar başta olmak üzere ilaçlama eğitimleri verildi, bu eğitimlerle insan ve çevre sağlığının daha iyi olmasını hedefliyor.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.