Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarihin Kapısı Sultanbeyli’de açıldı

Doç. Dr. Erhan Afyoncu ve Yar. Doç. Dr. Coşkun Yılmaz’ın Tarihin Kapısı söyleşileri bu sezon da Sultanbeyli’de devam ediyor.Sultanbeyli’de tarih sohbetleri gerçekleştiren Erhan Afyoncu ve Coşkun Yılmaz, bu ay Sultanbeyli Tarihi’ni dinleyicilerle...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doç. Dr. Erhan Afyoncu ve Yar. Doç. Dr. Coşkun Yılmaz’ın Tarihin Kapısı söyleşileri bu sezon da Sultanbeyli’de devam ediyor.

Sultanbeyli’de tarih sohbetleri gerçekleştiren Erhan Afyoncu ve Coşkun Yılmaz, bu ay Sultanbeyli Tarihi’ni dinleyicilerle paylaştı. Öğrencilere tarih hakkında bilgiler veren Coşkun Yılmaz, "Dünya tarihinde en büyük 4 devletin mensuplarından biriyiz. Bizim tarihi çok iyi bilmemiz gerekir." tavsiyesinde bulundu. Erhan Afyoncu da "İstanbul dediğimiz yer Fatih ilçesidir. İstanbul’un en son yapılan kazılar tarihinin, 8 bin yıl geriye dayandığını gösteriyor. İstanbul son derece önemli bir yerleşim yeridir." dedi. Katılımcılara Sultanbeyli’nin tarihi hakkında geniş bilgiler veren Afyoncu, Aydos Kalesi’nin fethini ve yapılışı da anlattı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.