Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksim’de PKK bayraklı Kobani kutlaması

Beyoğlu’nda toplanan PKK yandaşı bir grup, IŞİD’in Kobani’den çekilmesini kutladı. Abdullah Öcalan posterleri ve sözde PKK bayraklarıyla davul zurna eşliğinde halay çeken gruba polis müdahale etmedi. Akşam saatlerinde Galatasaray Meydanı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taksim’de PKK bayraklı Kobani kutlaması
Beyoğlu’nda toplanan PKK yandaşı bir grup, IŞİD’in Kobani’den çekilmesini kutladı. Abdullah Öcalan posterleri ve sözde PKK bayraklarıyla davul zurna eşliğinde halay çeken gruba polis müdahale etmedi.

Akşam saatlerinde Galatasaray Meydanı’nda toplanan bir grup PKK yandaşı, IŞİD’in Kobani’den çekilişini kutladı. Ellerinde Apo posterleri ve sözde PKK bayraklarıyla meydana gelen grup, davul zurna eşliğinde halay çekti. Meydanda güvenlik önlemi alan polis ekipleri gruba müdahale etmedi. Yaklaşık 1 saat kutlama yapan grup, polis ekiplerinin dağılın uyarılarına yuhalayarak protesto etti. Kısa süreli gerginliğin ardından grup, PKK ve Abdullah Öcalan lehine slogan atarak Tarlabaşı’na doğru yürüdü. Bir süre ara sokaklarda slogan atan grup, olaysız şekilde dağıldı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.